Giv slip

Så du mødet mellem Venus og Månen? Efter den seneste Venus cyklus med Stenbukkens visdom som ramme har Venus og Månen nu haft deres første af 8 møder i denne del af den nye Venus i Løven cyklus. Pga skydække så jeg hende kun i glimt. De glimt føltes ikke desto mindre magiske.  I følge myten om Inanna opgiver Inanna/Venus hendes krone, hendes autoritet inden nedstigningen mod underverdenen. Den næste måned – inden deres næste møde – kan du vælge at skrive dagbog i forhold til overgivelse af eventuelle forvrængninger omkring Krone chakraet – din egen Autoritet eller din forbindelse til kosmos: Hvad skal der til for at frigøre mig selv fra autoriteter uden for mig? Hvordan kan jeg genskabe eller gen-forbinde mig med min vise intuition? Venus & Månen

Løven

Nu handler det nemlig om at sætte intentioner for Venus i Løven: Radikal og strålende selvkærlighed. Vi kan være nysgerrige på hvad vi ser ude i verden af autoriteter, ledere, og berømtheder. Løven handler også om suværenitet og autencitet. Skaberkraft. Løvens ild transformerer. Jeg håber også at denne tid vil åbne nogle hjerter, der måske var lukkede før.

Du kan også lave et Venus alter inde og/eller ude. Pineal kirtlen forbindes f.eks. med grankogler – Fibonacci tallene ligesom Venus cyklussen, og de pynter både inde og ude her. Jeg har lært at lave en portal i min have af Marianne Lane, hvor jeg har sået nogle særlige og skattede frø fra en “seedpeople” søster, Shiva fra Totams skolen fra da hun holdt sommersolhvervs ceremoni for os. 🙏🏻

Shiva's Magical Seeds

Læren om Universet

Jeg tracker solen markeret med sten som led i mit kosmologi projekt på skolen. Vigtigst er nemlig at have en kinæstetisk oplevelse i forhold til den viden vi formidler. Uden tror jeg ikke, at det er Totams skolen man vælger at blive astrolog ved. Vi skal kende natte himmelen – også uden brug af teknologi. Der er så meget at studere og lære – et helt livs værd, tror jeg, da det indeholder meget mere end astrologien alene. 

Der er også mange aha oplevelser, fordi der igennem tusinder år er skabt mange misforståelser. Til eksempel delte det amerikanske astronomi forbund IAU himmelen op i 88 konstellationer i 1930, skar en hæl og huggede en tå, hvilket også i gangsatte hoaxen, at der skulle være et 13.Tegn.

De vidste ikke, at der er forskel på tegn og konstellationer. Det gjorde jeg heller ikke for alvor selv før jeg nåede til Night cosmology studiet på skolen! Sansede ind i det. Så undskyld til alle jer med Vandmands placeringer, som jeg har lavet læsninger for og benævnt det som Vandbæreren. Vandbæreren en konstellation af stjerner ikke et tegn i Zodiakken.

Der er også meget mere til det her med Vandbærerens tidsalder f.eks. Mere komplekst end som så. Takket være inspiration og visdom fra oprindelige folk rettes der op herpå igennem skolens undervisning. Først i 1986 anerkendte man f.eks. at First Nations, de oprindelige amerikanere kendte til “the Lunar Standstill” markeret ved Chimney Rock.

Kosmologi

Hellige steder

Det er desuden blevet et familie projekt. Min søn har f.eks. været med ude ved en grav høj, som jeg ofte besøger, hvor vi sammen såede nye frø/ønsker ved Nymånen i Løven. Der er en grund til, at de steder blev valgt. Vores formødre og forfædre vidste hvor energien var særlig stærk. De kendte deres verdens hjørner, og måske i højere grad deres retning. Det hjælper mig, når verden udenfor ryster ind i mellem mens jeg beder til, at vi kommer til at se mere af en Family of Humanity. Jeg læste i øvrigt, at det var CIA, der opfandt begrebet konspirationsteoretiker efter mordet på JFK. Sandt eller ej Daniel Giamario manden bag Shamanic Astrology paradigmet omtaler den tid som mordet på de 3 konger ud fra tidligere hemmeligholdt materiale, som nylig er blevet frigivet. Han er den bedste researcher jeg kender. En viis Stenbukke måne tilhørende Vægtens Tribe med Skorpionens job med et dash af Skyttens søgen efter sandheden og en Venus i Jomfruen: Et livs udforskning af mønstre og sammenhænge. Tjek ham ud på Unite, hvis du har lyst. Han hjælper i hvertfald mig til bedre at skelne i et overload af informationer og forvrængninger. Overordnet at forbinde mig med jord elementet, bare tæer på græsset, så jeg bedre kan fornemme og være tro mod min bullshit detector, min intuition og min indre hellige feminine såvel som min indre hellige maskuline. ❤️ Maui: Manden, der bukker: Maui - Manden, der bukker.