Løve sæson

Stjernerne bevæger sig langsomt i baggrunden af årstiderne over lang tid, og et tegn og en konstellation af stjerner er to forskellige ting. Solen er under Løve sæsonen i konstellationen for Krabben, og Lion’s gate handler om number magic. Det hellige powerfulde 8 tal. 

Leo, løven forbindes med solen. Uden sol, intet liv – ingen høst, intet liv. Ligesom insekter tiltrækkes af solen/lyset, så tiltrækkes vi mennesker også af alt, som stråler. Løve energien kan både opleves som at blive dømt – være en “shadow magnet”, såvel som oplevelser af at blive beundret for den særlige karisma, som en velafbalanceret løve essens udstråler. De begrænsende overbevisninger, skyggesiderne, såvel som de u-opdagede ikke integrerede egenskaber. Egne og andres.

Jung

Royalty

I antikken repræsenterede løve arketypen en royal herkomst. Det at blive konge forudsatte studier i f.eks. filosofi. Eliten blev beskyttet og tilbedt pga. deres visdom, og havde ansvar for dels at modellere det bedste menneske, dels at tjene folket. Søskende giftede sig for at holde blodlinjen kongelig. Konceptet var suverænitet. Med tiden indsås at blodlinjen/guddommeligheden tilkom alle mennesker. Den guddommelighed, som Yeshua og Essæerne beskrev, at vi alle indeholder. 

Et billede på at have månen i Løven kan være kastesystemet i Indien, der forsvarer ikke at have ondt af en tigger med, at denne var Maharaja/konge i et tidligere liv. At han i dette liv lærer en ydmyghed ukendt for en konge som vejen til Dharma, fuld oplysning.

Jeg tror at den kommende tid handler om de falske ”guruers” fald. Det at være kendt eller berømt er ikke nødvendigvis en vi ser op til. Folketingspolitikere tjener ikke folket, men derimod dronningen jævnfør Grundlovens paragraffer 2, 3 og 12. Af samme grund er politikerne ikke ansvarlige for de valg løfter, som de vælges ind på, og når ”systemet” fralægger sig ansvar, så har vi ingen forfatningsdomstol, der beskytter mod systemet eller elitens magtmisbrugTjener folket.

Heldigvis kan vi tjene os selv. Være de bedste udgaver af os selv hver især. Jeg sår frø af kreativitet i disse dage. Jeg forestiller mig en højt elsket 2-årig på opdagelse i sin egen guddommelighed, som skaber af et mesterværk af et fingermaleri. Bare fordi hun kan, og fordi hun har lyst! Glæde og leg i nuet fri for præstation og vurdering kombineret med et mod, der trodser janteloven.

Magi

Ligeværdige fællesskaber

I Shamanic Astrology handler Løvens Mysterieskole om Evolution via Ildens element. Intuition. Den sunde løve arketype skinner sit lys fuldt og helt, og derved inspireres andre til at gøre det samme. At realisere autenticitet, suverænitet og autonomi forudsætter udvikling af STRÅLENDE, radikal selvkærlighed. At vi hver især forbinder os til, og lader os guide af det guddommelige i os selv. At vi forbinder os med hinanden. At vi fejrer taknemmelighedens uendelighed – 8 energien den 08.08, den 17.08 og den 26.08. Mærker vores egen power hver især omkring medicin hjulet. Derved samskaber vi med de Store Mysterier og føder en ny tid, hvor alle er fuldt ud værdige, bare fordi vi er.

Child of God