Interview om Shamanistisk/TOTAMS Astrologi

Jeg havde et skønt interview med Johannes, som er chefredaktør for det Astrologiske Fællesskab, Stjernerne. Johannes ville gerne vide mere om Shamanistisk/TOTAMS Astrologi efter et interview med skønne Freyiia fra Indre Sandhed. Det har sat gang i nogle tanker om alt det astrologien inkluderer, som fysik, kemi, psykologi, historie osv, og så er der “Great Mystery”. Der er meget vi ikke ved, og så er der rigtig mange clues, hvis vi kigger op, hvilket skolens Astronomi og Kosmologi kursus underviser i. Kurset indeholder viden, som NASA har overset i deres iver efter at debunke astrologien. En viden der ses illustreret i skolens første logo. Shamanic Astrology

Turning of the Ages/Et skift i aldre

Vi lever i en særlig tid. Heraf skolens re-branding fra Shamanic Astrology skolen til Turning of the Ages Mystery School/TOTAMS.

Fra et ikke astrologisk perspektiv nævnes årene 2024/2025 som et vendepunkt i en gennemgang af cykliske mønstre, der har formet historien i USA og Vesten i bogen The Fourth Turning fra 1997.

Kigger vi på jordens rotationsakse, så er vi i følge manden bag Shamanic Astrology Daniel Giamario i en overgang (1962-2034), som markerer slutningen og begyndelsen af en fuld rotation, en præcession eller et “Great Year”, som er en cyklus på ca. 25.920 år (Guy Ottewell). Måske hele 12 præcessions-cyklusser.

Disse år og præcessionen løber desuden sammen med flere oprindelige folks kalendere, tidslinjer og tracking af cyklusser af næsten samme varighed. For Mayaerne/Hopi folket er det de 5 sole en cyklus på ca. 25.605 år. I følge den indiske civilisations mytologisk tekst fra hinduerne – Kali Yuga’en – er vi i afslutningen af en cyklus på ca. 25.352 år, hvor Bibu Dev Mishra har redegjort for et skift i 2025 i hans studier af Yuga’erne. Det er kun i Kali Yugaen at vi ser et hierarkisk patriarkat, fundamentalistiske religioner, herredømme over naturen og materialisme. Foruden “scientism” som accellererede under corona tiden.

Teosoffen Alice Bailey nævner 2025 i hendes skriverier kanaliseret fra den tibetanske mester Djwal Kuhl. Toltec/Aztec folket nævner 2026.

Kali Yuga

Myten om fremskridt

Hvad nu hvis den tid, som vi lever i afviger fra tidligere civilisationers fremskridt og visdom? Er det så ikke på tide, at vi orienterer os mod dem fremfor politisk videnskab? Til eksempel var det først i 1986 at videnskaben anerkendte at f.eks. First Nations, de oprindelige amerikanere kendte til f.eks. “the Lunar Standstill”, som også kan opleves i år og næste år. De kiggede på den store “skærm”. Kosmos inspirerede og skabte myter, som opførtes i ceremoni og forbandt mennesker til universet. Der er sat nogle “dato mærker” i det jordiske aspekt, der fortæller os om astrologiske aldre, og med den viden kan vi være på forkant af bølgen. Der er en større ramme, en himmelstruktur at lade sig inspirerer af – større end Vandbærerens tidsalder. Ikke at forveksle med Vandmanden og skyggesiden, som f.eks. teknokrati. Lunar Standstill

Seed People

Skolen tilbyder 5 transformerende kurser, der fejrer det magiske link mellem Himmel og Jord, og har en mission om at kultivere Seed people. Seed people forstået som, at jo flere mennesker der kender til og er bevidste om at bevare vores formødre og forfædres visdom, jo flere frø plantes der for den nye verden uafhængig af tidligere cyklusser eller astrologiske tidsaldre.

Mit job er at ære det bedste af de gamle traditioner og samtidig være åben for nye transmissioner fra “Great Mystery”. At formidle så konkret og enkel en astrologi som muligt for hurtigst muligt at oplyse dig om dit guddommelige blueprint. At forbinde hvad din underbevidsthed måske allerede ved, så du styrkes i at gå din Sjæls-vej. At du kender de ydre planeters intentioner og strategier, dine initieringer, dine cyklusser. 

Dane Rudhyar Seed People

Communities

TOTAMS Skolens gratis community er skabt til at vi sammen drømmer en ny tid ind med større balance mellem det feminine og det maskuline startende i os selv til skabelse af en mere kærlig og global menneskehed. Jeg håber du har lyst til at lytte med på Johannes’ YouTube kanal Stjernerne eller ved at klikke på linket her. Interviewet bliver også lagt i Stjernernes community, hvis du er eller har lyst til at blive medlem der.Dreaming