Første behandling varer 1 time til 1,5, og det bedste resultat opnåes ved forløb/flere behandlinger for størst mulig dybde, bevidsthed og forståelse af dine traumer. Fx kan du opleve samme traume dukke op igen ved næste behandling med et andet/højere perspektiv. Der kan også være beskyttende traumer at forløse først. Traumer, som har haft til formål at holde dig sikker som barn f.eks.

Vi starter med en snak, og herefter bestemmer din krop/muskeltesten din behandling. Jeg bruger flere forskellige kinesiologi former inklusiv Metasundhed som ramme.

Mosevej 25, Bogense, Fyn er hjemsted for Annette Sønderby Hansens klinik indenfor Kinesiologi, Metasundhed og Astrologi.
Klinik lokalet hos Annette S Hansen i Bogense, Fyn.
En afbalancering hos Annette S Hansen Bogense på Fyn

Dér, hvor der er ubalancer/stress, giver din arm efter, og de informationer/det pusle spil lægger vi sammen, hvorefter vi “loader” og forløser stressen i dit system. Herefter fortæller din krop, hvilke korrektioner du har brug for. 

Det kan være korrektion ud fra de mange forskellige typer af traumer, eller korrektion af fascier/bindevæv, kæbe-led, saltsyrebalance, adrenalin-påvirkning, hypothalamus, dehydrering osv – alt sammen ud fra de forskellige Kinergetics protokoller – eller BNT protokollen, som er afbalancering af ubalancer relateret til ernæring, mineraler og/eller toksiner.

Det kan også være en lyd afbalancering eller en følelsesmæssig forløsning. Det kan være terapi lokalisering, hvor jeg holder på spinalreflekser eller neurovaskulære punkter for at finde teknikken, der gør din muskel stærk igen. Eller det kan være blid massage af enkelte neurolymfatiske punkter. Eller tankefelt terapi/EFT hvor jeg tapper på akupunktur punkter for at fjerne ubehaget fra et gammelt traume. Eller Bachs dråber/Bachs visdom, mineraler eller kosttilskud, fysiske hjemme øvelser.

Mulighederne er mange, jeg tester ud fra alt, hvad jeg har i min værktøjskasse. Vi er energi, og der er  bestemte frekvenser/ vibrationer til afbalancering af forskellige problematikker.

Læsningerne foregår online, ligesom de efterfølgende behandlinger kan, hvor min muskel er surrogat for din, ligesom din muskel kan være surrogat for dit barn.

Der er forskel på en Shamanic Astrology læsning og en kinesiologisk behandling, men jeg guider også i behandlinger gerne med dit horoskop/dit fødselstidspunkt i min bevidsthed, så vi har din Sjæls intention med i forståelse af hele dig – uden at dette kan gøre det ud for hvad en læsning kan give dig – og modsat.

KroppenHuskerAlt
Annette SØNDERBY Hansen
Kinesiolog RAB
METAsundhedsTerapeut
Shamanic/TOTAMS Astrolog