Kend dig selv

 
Shamansk Astrologi – TOTAMS Astrology – er for dig, der føler dig drænet for energi, mangler mening i livet, og lider af ubalancer. Eller til dig som bare er nysgerrig på at kende dig selv bedre eller på at blive klogere på udfordringer/transitter, som du står i til styrkelse af dig selv – afklaring af dit livsformål.
 
Dit højeste selv, din sjæl, vil altid skubbe dig mod at udleve dit fulde potentiale, lære og udvikle dig. Det er det ubalancerne er her for. Så vi flytter os. Måske er der et helt andet liv, der venter dig. Det er oftest en begynder position, en ny livsskole. Det er derfor, at det kan være fristende at blive i vores komfort zone. Det vi er præget af epigenetisk, vores arv/formødre/forfædre.

Shamansk Astrologi

 

Livsformål

TOTAMS/Shamansk Astrologi som er udviklet af amerikaneren Daniel Giamario i begyndelsen af 1980’erne, og bygger på gammel visdom om planeternes, jordens og årstidernes cyklusser. Læs mere på Turningoftheages.com, hvor jeg har taget min uddannelse som astrolog. Udgangspunktet er IKKE vores stjernetegn, Solen, da Solen er en del af De Store Mysterier i sig selv. Udgangspunktet er derimod Venus, Mars, arketyperne, Ascendanten og månens placeringer i dit horoskop. Denne viden er mere aktuel end nogensinde i det skifte, som vi står i nu: En “Turning of the Ages tid“, af en over 300.000 årig cyklus at dømme ud fra de planetariske aspekter, større end overgangen fra en tidsalder – Fiskens – til Vandbærerens tidsalder. Overgangen er estimeret til at være i perioden 1962-2034 med 1998 som centrum.

Jeg tilbyder dig at være “fødselshjælper” i mødet med dig selv, og dit unikke livsformål for dette liv, ud fra planeternes stilling, da du blev født. For at sætte mål og nå dem, må du vide, hvad du er her for.

Livsformål, Shamansk/Shamanistisk Astrologi
Hvad er din “Mystery school” for dette liv?

 

TOTAMS/Shamansk Astrologi

The Turning Of The Ages Mystery skolen/TOTAMS i USA udbyder 5 kurser:

The Map Of Life And Archetypal Journey Of The Soul

Synodic Cycles – Living Wisdom of the Inner Planets

Where Are You On The Shamanic Timeline Of Life?

Sacred Marriage and Relationship Material

Learn the Night Sky Mysteries, Night Sky Cosmology.
TOTAMS

Jeg har taget alle kurserne startende med “The Map of Life”, Kort over Livet, din Sjæls arketypiske rejse – Manuskript og arketyper, hvori indgår en analyse af dit fundament.

Ud fra dit fødselstidspunkt og fødselssted lægger jeg dit horoskop. Jeg skræddersyer en sjælslæsning til viden og indsigt, hvor jeg også gerne kommer ind på the I Ching, dit Human Design. Kender du ikke dit fødselstidspunkt, så kan du bestille det her. Er du adopteret, er der stadig meget at fortælle, hvis du kender din fødselsdag. Dit fødselstidspunkt kan også testes frem ved hjælp af muskel test. Du modtager et materiale med bl.a. dit horoskop, og du kan efterfølgende høre vores samtale igen og igen på din vej til at manifestere det bedste liv du kan leve.

Har du fysiske symptomer du ikke forstår, eller dukker der hæmmende overbevisninger op, så er der råd for det med Metasundhed, Meta-Kinetics og Kinergetics – kinesiologi. Se under behandlinger.

I næste læsning kan vi gå dybere ned i materialet fra “Living Wisdom of the Inner Planets” i udforskningen af din Venus, Mars, Merkur og månens cyklusser. Din overtone, chakra gate/temaer m.m. ud fra eventuelle prøvelser du står i, og hvor meget vi nåede i din førstegangs læsning.

De cyklusser og indvielser du står overfor at mestre er altid relevante at kigge på. “Shamanic Timeline” tilbyder både viden om de aspekter de ydre planeter dannede til dine personlige planeter på dit fødselstidspunkt, om transitterne siden hen/de kollektive transitter vi hver især gennemgår på bestemte alderstrin livet igennem, samt dine personlige transitter unikke for dit horoskop. Du oplyses om strategierne til at komme igennem transitterne og intentionerne bag.

Overvejer du at starte virksomhed, så er et virksomhedshoroskop oplagt, hvor du arbejder med den måne fase, som du er født under, så du har de bedste betingelser for at lykkes. 

Endelig tilbyder jeg også Daniel Giamarios måske allervigtigste visdom og erfaringer igennem livet i “The Sacred Marriage Material”, “som er relevant efter læsningen om vores fundament, hvad vi er her for, vores Manuskript, vores Livs projekter. Med dette materiale lærer du om “the other sex planet”, Mars for kvinder, Venus for mænd, de psykologiske mekanismer, projektionerne ud fra psykiateren Jungs dybdepsykologi. Din intention med at være i et forhold og din Sjæls rolle heri. Når du har bevidsthed herom kan du gå dybere, vi kan kigge på Synastri i dine forhold, karmiske link til andre, der bidrager til heling af os selv og vores forhold – eller trigger, hvilket der skabes forståelse for ved at kende intentionen bag. Jeg oplever det meget værdifuldt i forhold til alle mine relationer, såvel som i forhold til min søn og hans trivsel, hvordan jeg møder og forstår ham og andre unge mennesker i mit liv.

Jeg startede selv med en læsning hos skønne modige “can you sit with it – i tillid til processen” Freyiia fra Indre Sandhed, som på kærligste vis tog mig dybt i sin healende introduktion til mit blueprint, hvilket jeg er hende dybt taknemmelig for. Dernæst en læsning af Cayelin Castell, medskaber af den oprindelige Shamanic Astrology skole, hvis ceremonielle Venus fællesskab med mennesker fra hele verden, jeg nyder at være en del af. Vi udforsker nattehimmelen og bliver klogere på planeternes påvirkning, de store mysterier, os selv og hinanden.

Senest har jeg haft glæden af at have skaberen bag det hele Daniel Giamario som min mentor. I videoen her kan du høre ham fortælle om dette paradigme, og i samme ceremoni kan du høre hvad jeg har committed mig til, som en del af the Turning of the Ages Mystery school. ❤️

Der gemmer sig så mange “aha oplevelser” i såvel vores “blueprint”, som i visdommen fra TOTAMS/Shamansk Astrologi, og den viden vil jeg elske at formidle til dig. Kontakt mig i blanketten nedenfor:

Samtykke:

Ja, jeg er indforstået med at oplysninger afgivet i denne formular bliver gemt i Annette Sønderby Hansens “Contact Form 7”, og anvendes til at kontakte mig angående Shamanic Astrology Læsninger eller Kinesiologiske behandlinger. Derudover er jeg indforstået med de generelle Cookie og Privatlivsbetingelser for Annette Sønderby Hansen: GDPR:

 

  Bevis venligst, at du er et menneske ved at vælge bil.

  KroppenHuskerAlt
  Annette SØNDERBY Hansen
  Kinesiolog RAB
  METAsundhedsTerapeut
  Shamanic/TOTAMS Astrolog