Jeg arbejdede i mange år som controller med regnskaber og rapportering. Ligesom dengang brænder jeg stadig for at “optimere” – skabe balance. At spotte mønstre og sammenhænge.

Jeg har uddannet mig indenfor Metasundhed og Kinesiologi, fordi jeg på egen krop har oplevet stor indsigt i min egen underbevidsthed og i mit liv som helhed via Meta-Kinetics. Det samme gælder for Shamansk Astrologi.

Jeg er fascineret af mennesker og af at forstå symptomer. Jeg elsker at være i det nu, hvor jeg kommunikerer direkte med dit krops-felt. Hvor jeg finder ubalancerne, og hjælper dig til at skabe flow i din krop igen, så smerter eller andre symptomer forløses. 

Ubalancerne er her nemlig for at lære os noget. Vise os hvilke traumer og hæmmende overbevisninger vi er klar til at slippe. Hvis vi understøtter vores krop og sjæl heri. Med en Shamansk Astrologisk læsning finder du ud af hvad din sjælskontrakt er. Hvor du har det største potentiale for at leve et passioneret liv i tillid og kærlighed. 

Metasundhed

Jeg er medlem af METAsundhed Danmark, en forening af METAsundhedsprofessionelle. Jeg er også medlem af Danske Kinesiologer.

 

 

Kinesiologi
Balance, yin yang, maskuline feminine shamansk astrologi
Annette S. Hansen
Meta-Kinetics Practioner
Metasundheds-Terapeut
Touch for Health Practioner