Den Tropiske eller Sideriske Zodiak – og TOTAMS Astrologi

Jeg bliver spurgt om jeg læser ud fra den Tropiske eller Sideriske Zodiak, Vestlig eller Østlig Astrologi. Mit svar er, at det er forskellige zodiakker, som aldrig har korresponderet eller været de samme.

Alligevel sammenlignede astronomer, IAU, the International Astronomical Union og NASA dem. Derved blev astrologien afvist som ikke videnskabelig, og forvirringen om at der skulle være et 13. tegn opstod.

Den tegn eller sæson baserede zodiak er den faste, uforanderlige zodiak, bundet til den faktiske oplevelse af de jordbaserede årstider. Den blev oprindeligt skabt, fordi den såkaldt fikserede sideriske zodiak var ved at være ude af sync!

Denne “hemmelighed” ses afbildet i the Turning of the Ages skolens logo, og årsagen findes i tiden før vi gik så dybt ned i den mørke alder, at historien blev omskrevet og gammel visdom blev glemt.

På skolen søger vi at sætte de forskellige zodiakker sammen til skabelse af et helt anderledes fundament for fremtidens astrologi.

For dig betyder det, at i et forløb af læsninger hos mig kæder jeg dine essenser sammen med de stjerner, der er særlige for dig, da jeg er Totams/Shamanic Astrolog. Det vil sige Tropisk Astrolog og Konstellations Astrolog. Uanset hvad så tager en læsning altid udgangspunkt i dig, og hvad du har brug for at vide.Navigating the Night Sky

Undersøg for dig selv

Du kan lære at navigere nattehimmelen selv. Mit favorit kursus på skolen er Kosmologi kurset, som skolen snart frigiver ny-indspillet og omdøbt til “Navigating the Night Sky” af mine 2 favorit lærere og troldmænd Daniel Giamario og Gemini Brett.

Daniel har i den grad blown my mind mange gange! Han udfordrer igen og igen, hvad jeg har lært, og troede at jeg vidste. Han er en viis mand med en eminent bull shit detector, og inspirerer til at vi er kritiske overfor hvad vores (skole) systemer fortæller os.

Han opfordrer til at vi kender historien før patriarkatet, før kirkens indflydelse. At vi kender de oprindelige folks visdom. At vi udvikler vores egen intuition på et oplyst og solidt fundament.

Derudover er han en fantastisk historie fortæller, som kender alle de gamle myter, guder og gudinder, arketyperne, såvel som antroposofien.

Jeg har taget det gamle kursus flere gange, og hver gang lander der nyt for det er så komplekst at forstå astronomien, de forskellige bevægelser, processionen, jordens hældning, de forskellige perspektiver. Ultimativt hvordan de forskellige tegn informeres af alle konstellationer over en periode på 26.000 år.

Brett mødte jeg da han underviste astrologer i at se horoskopet på himmelen, himmelen i horoskopet – hellig astronomi. Hans legende og geniale tilgang visuelt og animeret gør undervisningen hands on og magisk på samme tid. En måde at sam-skabe med de store mysterier i nuet fuldt ud inkarneret og embodyet på jord. Kurset kræver ingen forhåndsviden. De giver dig baggrunden for at forstå vores fundament, jorden, solssystemet og historien.

Ønsker du at læse til Totams/Shamanic astrolog, så er mentoring timer et krav, da certificering kræver, at vi går vejen selv som shamaner i gammel tid.

Jeg er tilknyttet skolen som Mentor i Level 1 som Foundational Certified Astrolog, så Mentoring kan nu foregå på dansk. Tjek listen af Mentorer ud på skolens hjemmeside.

Certificeringspakken/forløb købes hos skolen. Vær obs på at der er krav om fysisk tilstedeværelse oveni de sidste 2 kurser til Fully Initiated Totams Astrolog level 2. Det er ikke nok at tage dem online, da dette ikke kan forståes left brain alene. Vi har brug for vores sanser til at integrere undervisningen. Måske gen-huske hvad vi allerede ved.

Fully Initiated Totams Astrologer

Det Magiske Link

På Turning of the Ages skolen bruger vi altså de tropiske tegn, den retningsbaserede zodiak, og vi elsker konstellationerne, stjernerne. Vi ærer Vedaerne, the Lunar Mansions. Det er noget andet end Vedisk astrologi, som blev “tegnificeret” efter Alexander den Stores indflydelse, hans lærde.

Det handler om det magiske link mellem Fader Himmel og Moder Jord. Animus & Anima. Ånd og Sjæl. Ild og Luft. Vand og Jord. Feminin og Maskulin. Dig og mig, og hver vores indre hellige ægteskab.

Hensigten er at vi direkte og kinæstetisk oplever den skift af aldre vi er lige midt i – større end den såkaldte Age of Aquarius. At vi mærker, at de store hjul i zodiakken lige nu skaber en ny verdens alder. Mig bekendt undervises der ikke heri andre steder, og jeg elsker hvordan dette paradigme altid er i udvikling åben for direkte transmissioner fra tegn, planeter og konstellationer. Således kan vi finde sammen og samarbejde med processen, som Jung beskrev som at drømme myten fremad.
Her er en forsmag, og du er inviteret: https://www.youtube.com/watch?v=ddpBhLwxwo0&t=17s
Oprindelige folks visdom