TOTAMS Astrologi

Som forberedelse til en læsning eller et forløb kan du i dette interview med Johannes fra Stjernerne høre om hvordan Shamanic/TOTAMS Astrologi adskiller sig fra mere “mainstream” astrologi, og har afsæt i bl.a. Jungs dybdepsykologi og esoterisk astrologi. I interviewet taler vi også om det kæmpe planetariske skifte, som vi er i som menneskehed i disse år, om vores historie, hæmmende overbevisninger og meget mere
Shamanic Astrology Skolen ligger i USA og er re-brandet til at hedde TOTAMS/ Turning of the Ages Mystery SchooI. 

Skolen udbyder 5 kurser til muliggørelse af en bred vifte af læsninger til større forståelse af ens indre såvel som ydre liv, herunder relationer og epigenetik, virke eller sjælskontrakt – udfordringer og passioner:

 

The Map Of Life And Archetypal Journey Of The Soul

Where Are You On The Shamanic Timeline Of Life?

Sacred Marriage and Relationship

Synodic Cycles Living Wisdom of the Inner Planets

Learn the Night Sky Mysteries, Cosmology


Jeg har taget dem alle startende med kurset “The Map of Life”, Kort over Livet, din Sjæls arketypiske rejse – Manuskript og arketyper, hvori indgår en analyse af dit fundament

 

Vores mange lag, dybden i Astrologien

Min rejse som certificeret TOTAMS/Shamanic astrolog startede i 2020 med en fantastisk læsning af mit fundament af skønne Freyiia fra Indre Sandhed, foruden min passion for “the web of life”, min søgen efter at forstå livets mønstre og cyklusser igennem f.eks. Metasundhed, Kinesiologi og Human Design.

 

Skaberen af dette paradigme “the Giamario Approach” er Daniel Giamario, som har været min mentor som en del af min certificering og indvielse til foundational astrolog såvel som på min fortsatte rejse til fully initiated TOTAMS astrolog.

 

Cayelin Castell var medskaber af den gamle skole, og hun tog mig dybere ned i læren om min “Meta gudinde”, min chakra gate m.m.uddybede materialet fra “Living Wisdom of the Inner Planets”, som udforsker både vores Venus, Mars, Merkur, månens cyklusser samt secondary progressions. I alle skolens kurser indgår materiale og øvelser i at forstå os selv igennem vores livs cyklusser, at gå vejen selv som Shamanerne i gammel tid. 

 

Daniels måske allervigtigste visdom og erfaringer igennem livet har han delt igennem “The Sacred Marriage Material”, som er relevant efter læsningen om vores fundament, hvad vi er her for, vores Manuskript, vores Livs projekter

 

Med dette materiale lærer du om “the other sex planet”, Mars for kvinder, Venus for mænd, de psykologiske mekanismer, projektionerne. Din intention med at være i et forhold og din Sjæls rolle heri. 

 

Når du har bevidsthed herom kan du gå dybere, vi kan kigge på Synastri i dine forhold, karmiske link til andre, der bidrager til heling af os selv og vores forhold – eller trigger, hvilket der kan skabes forståelse for. Intentionen bag. 

 

Jeg elsker alt det jeg får lov at lære om de skønne mennesker jeg laver læsninger for – heri også om mig selv. At se hvor unikke vi er hver især med hver vores arketypiske essenser, vores sjæls intention og blueprint. 

 


Livet forståes baglæns, men må leves forlæns

Shamanic Timeline” gennemgår planeternes aspekter/spændingsfelter i dit fødselshoroskop såvel som cyklusserne, både de kollektive vi gennemgår på bestemte alderstrin livet igennem, og de personlige unikke for hver vores horoskop. 

 

Uanset hvor mange læsninger du har fået, så er det altid relevant at kigge på hvilke transitter, der sker i dit liv på ethvert givent tidspunkt. Indvielserne bag.

 

 

 

Embodiment

Overordnet handler Shamanic Astrology om “Embodiment”. Vi er inkarneret her på jord – intentionen er at komme “ind i kødet”. At være i vores kroppe, føle vores følelser og deres budskaber, for så at integrere vores oplevelser til større forståelse af os selv og andre, større livsglæde og mening i livet. Gennem skriverier i dagbogen bevæges mine indsigter fra mit hoved til mit hjerte og ud i gennem mine hænder til integration i min dagligdag. 

 

 

 

En måde at leve på

Er for mig at leve et meningsfyldt og passioneret liv med mine kære i et ceremonielt forhold til livet bevidst om de initieringer livet faciliterer, og det hjælper dette paradigme mig med på meget konkret vis. 
Jeg elsker at forbinde mig med levende væsener, naturen, planeter og stjerner – livets cyklusser. I min familie, mine venskaber, såvel som i fællesskaber indenfor Metasundheden, Kinesiologien og Astrologien – og med dig som klient ikke mindst.
I 2022 startede jeg i en cirkel af mennesker fra hele verden faciliteret af Cayelin, som følger Venus’ rejse på himmelen uafhængigt af kendskab til astrologi
På Turning of the Ages Mystery School har vi et fællesskab online omkring både Mars og Venus’ cyklusser, det indre hellige ægteskab, som går virkelig dybt, og som derfor er en stor støtte i gå denne vej.
Hvad enten møderne er virtuelle eller IRL, så er det en bevægende følelse af at blive mødt i og være værdsat for de arketyper, der udgør mit mangefarvede tæppe af energier. 
En forståelse for hinanden og de udfordringer, der kan være kulturelt f.eks. – eller for skygge siderne. Men uden at “light washe” noget, som en kær kollega kalder det. Uden at lave spiritual bypass og fornægte alt, som ikke er lys og lykke.
Tværtimod støtter de fire grene, som skolen udgør os til at udforske og udvikle de arketyper med empati for og hjælp, hvis vi er overidentificeret med vores arv. Vi støtter hinanden i at turde at være os. At stråle som de guddommelige væsener, som vi alle er født til at være. Det er en stærk følelse af, at være forbundet. At vi sammen skaber en ny verden i takt med at den gamle krakelerer, eller hvad end der måtte ske.
Det er i den ånd at jeg møder dig i din læsning, og i samme ånd bydes du velkommen i skolens gratis community til støtte på din fortsatte vej, dine fremtidige transitter. ❤️