At gå vejen selv

Shamansk Astrologi er oplevelsesbaseret. Den beskriver hvad der skete på himlen, da du blev født. En Astrologisk Sjælslæsning indrager din levede oplevelse af dit liv, og giver en forståelse af sam-skabelsen med Livets Store Mysterier.


Oplevelsesbaseret,

Shamanen

I gammel tid var en Shaman en person, som havde været på den anden side, eller havde overlevet døden ofte gennem formelle indvielses ceremonier. I nutiden indebærer betegnelsen Shaman stadig et element af død og genfødsel. Nemlig at gå fuldstændig udover, hvem den enkelte troede han eller hun var. Det være sig på et psykologisk, fysisk, eller på et spirituelt plan. Eller på alle 3 planer.

Den Shamanske “dødsoplevelse” eller oplevelse af at gå “længere end”, sker typisk på et område eller i et aspekt af vores liv, hvor vi er knyttet til bestemte overbevisninger. Dernæst sker der noget, som gør, at vi giver slip på den overbevisning, hvorefter vores liv for altid er forandret. 

 

Søren Magnussen fra udsendelsen “Lys på den lukkede”, har selv været indlagt, og derfor har han en særlig forståelse for og evne til at hjælpe patienterne på den psykiatriske afdeling. Partsrepræsentant og Aut. ergoterapeut Bitten Vivi Jensen hjælper borgere i jobcentrene ud af “Jobmishandling”, som hun kalder det. Hun kender systemet indefra. Hun brænder for at forandre det, og har som whistleblower udstillet de lovbrud der sker, den manglende retssikkerhed.

Horoskopet

Ordet horoskop er græsk og betyder Ascendant, og betegner solens opstigningspunkt på den østlige himmel, da vi blev født. 

 

 

Jeg har Ascendanten i tegnet Jomfruen. Det er den “Tribe”/stamme, jeg tilhører. Det er Jomfruens “Mysterie skole”, som jeg udforsker i dette liv. I gammel tid var Jomfruen præsten eller præstinden, den “upersonlig giver”, der dedikerede sig til og ærede det hellige arbejde, jorden, alt liv. Jeg  er modsat Jomfruen i gammel tid også hustru og mor, og således udvikles Jomfruen igennem mig, ligesom de forskellige Arketyper/tegn udvikles igennem dig og alle andre. 

 

 

Jeg er her for at lære om balancen i alt levende. Ubalancerne i mit liv har givet mig erfaringer i og forståelse for livets mønstre og sammenhænge. “The web of life”. De “sår” er blevet min “medicin”, som jeg bringer ind, når jeg laver sjælslæsninger. Det samme gælder min forståelse af psykologien bag de forskellige arketyper/stjerne tegn. 

 

Overordnet handler Shamansk Astrologi, såvel som Kinesiologi og Metasundhed for mig om at bringe din sjæls visdom ind i alt. Om at leve og formidle mening og formål i livet. 

 

 

Jung

 

 

Valg

Meget apropos  Shamanen, død og genfødsel, så har vi onsdag den 13.01.21 årets første nymåne i stenbukken i konjunktion til Pluto. Dagen efter er solen i konjunktion til Pluto. Hvad er skjult, hvad skal der bringes bevidsthed på. Hvad skal der gives slip på, er der overbevisninger, der skal “komposteres”. 

 

Vi står herefter overfor Pluto i kvadrat til Uranus, The Great Awakener. Opvågning. En periode, der kan vise sig meget afslørende. Kvadrat/square handler om krise i aktion. Noget må give sig. Som at blive ramt af lynet på en god måde. Uranus tager os til andre verdener. Hvor ønsker vi at tage den globale verden hen, og har vi friheden til selv at vælge?


Drøm stort og så frø. De kan bringe stor transformation. 


Så, frø