Hjertet

Hvis du trænger til både at blive løftet og groundet på samme tid, så se videoen af Lars Muhl nederst. Han taler ind i frygt, splittelse, det feminine og det maskuline, og arbejdet med integrationen af det indre hellige feminine og det indre hellige maskuline er netop en del af Shamanic Astrology uddannelsen.

Han er som jeg vild med Carl G Jung, hvis dybdepsykologi Shamansk Astrologi bygger på. Arketyperne, de gamle guder. At vi er guddommelige hver og en. At det vi afviser i os selv, kan manifesteres som ydre begivenheder, som samtidig er en mulighed for at arbejde på helheden i os selv.
 
Carl G Jung
 
 

Han opfordrer også til, at vi finder ud af hvorfor vi er her hver især. Jeg ser et horoskop som et sæt af instruktioner, værktøjer, med potentialet til at aktivere hver en celle i din krop. Gen-huske din Sjæl. Vidste du i øvrigt at ordet “religare” er latin og betyder gen-forbindelse? 😍

Yeshua

Lars Muhl, Essæerne, de gamle vise kulturer, minder os om at forbinde os til vores hjerter. Vores åndedræt. Uanset hvor meget alt omkring os er i forandring. Uanset om vi ser os som religiøse i den gængse religiøse forstand – hvad det så end er – eller ej. Min dag starter altid med nedenstående bøn listet i min Metasundhedsplan, som en del af min daglige spirituelle praksis. Den smukke forside fra hans bog “Lyset i et menneskes hjerte” har jeg kopieret, lamineret og hængt op på væggen, som noget af det første jeg ser, når jeg vågner. Som en reminder om at jeg er. Kristus bevidstheden i os alle:

B`Shm Adonai – I Guds navn og vibration påkalder jeg

Mi a meyni Mikael – Mikael på min højre side                    

U mi smoli Gabriel – Gabriel på min venstre side

U mi lifanai Uriel – Uriel foran mig

U mi achrorai Rafael – Rafael bag mig

Ve al roshi Shekinah el – Shekinah over mig

`Ve ba levi Yeshua` – Og Yeshua i mit hjerte

Det hellige ægteskab

Jeg elsker hans bøger. Indeni og udenpå. Energien. Fornemmelse af læderet, den smukke guldskrift og guldsnoren indeni, så du ved, hvor du slap den sidst. Med Guds-Formlen har du bønnen med i lommen. En hellig skat, mens du øver dig i foreningen. Dit indre hellige ægteskab. Jeg ville gerne læse hans chart i øvrigt. Se hvordan det sanselige kommer ind. Hans måne er jeg ikke i tvivl om, men jeg elsker at dykke ned og se det hele. Den originale intention med hver en Sjæl. Hver en Tribe, hver vores plads omkring medicin hjulet. Jeg tror han lever den. Enjoy. 😊 https://youtu.be/kz_fsb52jpw