Cyklusser

Vi har Saturn i Vandbæreren indtil marts 2023. Sidst vi havde Saturn i Vandbæreren var i 1991-1994. Internettet. Rummet. Revolutionerende nye opfindelser. Frihed og teknologi til at binde hele verden sammen igennem computer systemer. Skyggen heraf kan være at kontrollere hele verden gennem teknologi. Globale systemer bygget på penge og magt. Digitalisering. Overvågning. Teknokrati som statsform. Kunstig intelligens. Overbevisninger om at vi er defekte på en eller anden måde. At vi har brug for noget udefrakommende til at “redde os”. “Original sin”. Transhumanisme. Besværlige følelser bliver til algoritmer. Ændring af det unikke menneske uden fuldt ud at kende os selv. Vores unikke “software”. De neurale forbindelser, use it or loose it. Vores evne til selvregulering, selvhelbredelse. 

Vandbæreren er også revolution: Liberté, Egalité, Fraternité! Frihed, Lighed og Broderskab. Vandbæreren er os. Folket. Vores frihed til selv at vælge. At bestemme over egen krop. 

Vandbæreren, Fremtiden

Darwins teori om overlevelse og konkurrence holder ikke. Fællesskaber og samarbejde er vores sande natur. Studér de gamle civilisationer, de oprindelige folk verden over. Mærk al den gamle visdom. Ånden i dig. Vær i naturen, kig op på stjernerne. Lyt. Vi er forbundet. Vi er kærlighed. Vi er guddommelige væsner. Luk dine øjne. Mærk den fremtid, som du ønsker at skabe. Den du ønsker at være. Det bedste af den nye og den gamle verden. Bliv inspireret af Gregg Bradens serie, “Who are We”: https://youtu.be/_sEDfHCmMck