Saturn og den objektive virkelighed

Israel er i en Saturn oppositions transit. Det er Zelensky i øvrigt også, samtidig med at han er i en Uranus opposition.

På Saturns nord pol kan du se en heksagon. Den ligner formen en krystal kan have. Heksagonen roterer rundt om den nordlige polarhvirvel. Saturn er den fjernest synlige planet, og markerer Universets synlige grænser.

Israel-Palæstina-konflikten, en territorial konflikt om grænserne mellem staten Israel og det palæstinensiske folk. Saturn handler om strukturer, autoriteter, visdom og ansvar.

Saturn er operationsmanualen. Loven om årsag og virkning. Oplevelsen af tid. Operationsmanualen skifter over tid, og er forskellig fra kultur til kultur. Saturn modner og udvikler os i møder med forhindringer, begrænsninger, blokeringer. En Saturn opposition initierer en re-definering af selvet ud fra feedback fra omgivelserne.

Saturn

Israel

Israels første Saturn opposition var i 1963, hvor Yitzhak Ben-Zvi Israels 2. præsident, zionistleder og virksom i opbyggelsen af staten Israel døde. Samme år som Kennedy blev myrdet. Levi Eshkol, israelsk soldat og Zionist blev herefter Israels 3. Premier minister og tillige forsvarsminister. Han konsoliderede Israels relationer til USA, og forsynede IDF Israel’s Defence Forces med en stor mængde amerikanske våben. “Højdepunktet” af hans lederskab var seksdageskrigen i 1967. Israel besejrede Egypten, Jordan, Syrien og Irak, og besatte Gaza striben, Sinaihalvøen, Vestbredden og dele af Golan højderne. Grænserne blev udvidet.

Nodal return og verdenssamfundet

Eksemplet på en “Nodal return” er ligeledes et eksempel på hvad vi har set udspille sig i Israel. Staten Israel blev født i 1948, og landets nodal return skete første gang i 1967 – året for seksdageskrigen.

Den næste nodal return var i 1985, hvor Israel trak sig tilbage fra Libanon, og igen i 2003, hvor opførelsen af Israels separationsbarriere, også kaldet Muren på Vestbredden eller Apartheid muren blev erklæret illegal af en FN resolution. Imod international lov under Geneva konventionen. Røde Kors bekendtgjorde at den israelske barriere medførte alvorlige humanitære og legale problemer, der gik langt udover hvad der er tilladeligt for en besættelsesmagt.

I en 2004-rapport skrev Amnesty International at den israelske hær siden sommeren 2002 havde ødelagt store områder af palæstinensisk landbrugsjord, såvel som anden ejendom, for at lave plads til hegnet/muren som blev bygget på Vestbredden. At den blev ikke bygget mellem Israel og de besatte områder, men mestendels (tæt på 90%) inde på Vestbredden, forvandlende palæstinensiske byer og landsbyer til isolerede enklaver, skærende samfund og familier af fra hinanden, adskilte landmænd fra deres jord og palæstinensere fra deres arbejde, studier og læge- og hospitalsfaciliteter og andre essentielle services. Alt dette for at lette adgangen mellem Israel og mere end 50 illegale bosættelser på Vestbredden.

Kirkernes Verdensråd fordømte, hvad de anså som forbrydelser mod menneskerettigheder og de humanitære konsekvenser, skabelsen af en ny politisk grænse, som konfiskerede palæstinensisk jord.

Et åbent hjerte

Afsløringer

Jævnfør Daniels Giamarios research, manden bag Shamanic Astrology, tjek ham ud på Unite og TOTAMS skolens hjemmeside, så kunne denne tid være et set up for en udstilling af den hemmelige alliance mellem den amerikanske efterretnings intelligens og Mossad. Hvad hele det zionistiske project går ud på, og det har ikke noget at gøre med om du er jøde.

Fortidens sår rives nu op. Dybe hemmeligheder kan afsløres, hvis man er villig til at kigge dybt nok, og vel at mærke turde risikerer anklager om anti-semitisme eller anklager om, at man er konspirationsteoretiker. Det være sig om du stiller spørgsmål ved Israels handlinger eller Covid vacciner. Det er sådan folk lukkes ned. 

Eller måske distraheres vi, så vi ikke lægger mærke til hvad, der ellers foregår, fordi vi har travlt med at diskutere på Facebook. Denne Mars cyklus’ “overstory” er nemlig i Tvillingens tegn, forstået som den større ramme i historien eller overskrift for den tid vi lever i. Samme for og i mod vacciner, som vi så, da måneknuderne var på kommunikations aksen i 2020/2021. Overload af nyheder, tabet af nuancer, splittelsen.

Elitisme

Både Israel og Netanyahu, Zelensky, Mette Frederiksen og Trump har Mars i Løven, Israel og Zelenskyy har også månen i Løven. En over-identifikation eller afhængighed med eller af Månen i Løven kan være “Elitisme”. At føle sig hævet over andre. At føle sig som det udvalgte folk. 

Uranus er nu conjunct Israels Sol, og ændrer landets samlingspunkt. Måske sammenbrud som vejen til gennembrud. Fremtiden vil vise om staten Israel kan overleve det. Uanset er Netanyahu og Israels skæbner tæt forbundne. Hans måne er conjunct Israels Ascendant i Vægten.

Fremtiden

Nymånen i Skorpionen på mandag falder på Israels Chiron, deres fraktur punkt. Nymåne eklipsen i oktober og den sydlige måneknude kollektivt faldt på Israels ascendant. Denne eklipse akse aktiveres og lukkes igen i april 2024.

Hvad der sker for Israel, sker nu også for Netanyahu. Han er født året efter staten Israel blev en realitet, og han kæmpede i IDF i seksdagskrigen 19 år gammel. Tjek filmen Innocence ud på Filmstriben, som handler om traumerne fra Holocaust, frygten. Propagandaen børnene vokser op med. Et vidnesbyrd om de unge mennesker, der døde under værnepligten.

Israel

Sorg

Lad os holde hjerterne varme, og holde rum for lidelse og smerte, som for nylig ved en mindehøjtidelig for børnene i Gaza arrangeret af Dansk Palæstinensisk Venskabsforening. Der blev grædt mange tårer. Formanden Fathi El-Abed understregede vigtigheden af ikke at tie. Ikke at være stille, når børn dør. Når vi er vidner til et folkedrab.

Mit håb er at verdenssamfundet vågner op. En Truth og Reconciliation Commission som i Sydafrika, så traumerne får en chance for at hele. Sorgen over ofrene for den 7. oktober, gidslerne. At næste generation af børn ikke vokser op i frygt og gengældelse, men oplever at vi er forbundet. At hjerter, der før var lukket, åbner op. At vi ikke fortsat forgifter det vand, som vi alle drikker af. At huske, at når en lider, så lider vi alle. Totams skolens bøn er, at vi en gang for alle afskaffer øje for øje, tand for tand. Saturns oprindelige essens før Patriarkatet, før kristendommen er ikke forbundet med hævn og straf. Den handler om at tage ansvar, og om at tilgive os selv. Om at udvikle selvkærlighed. As within so without. Det er vores alle sammens børn. Menneskehedens børn. Jeg er dig, og du er mig. 🙏🏻 At det ikke for længst er sket, kan måske forklares med, at vi er i bunden af Kali Yuga’en lidt endnu. 

Gaza