Livet forstås baglæns, men må leves forlæns

Shamanic Astrology tilbyder mulighed for mange aha oplevelser. Viden som du kan bruge fremadrettet. Din alder alene fortæller mig f.eks. om din nuværende indvielses cyklus, samt hvilke der venter dig.

Aspekter

Aspekter handler om, hvilke planeter der var enten i opposition, i kvadrat eller i konjunktion til hinanden, da du blev født. Dit fødselshoroskop fortæller om din sjæls intention. Hvilke mysterier du er her for at udforske.

 

Jeg kan f.eks. se, hvordan disse aspekter gav mig momentum til at sige fra på helt specifikke tidspunkter i mit liv. Hvordan jeg satte grænser. Valgte mig til. Jeg ved, at selvom en transit eller periode kan være rigtig hård, så sker den for mig og ikke mod mig. Jeg kan også se, hvornår jeg får chancen igen. Chancen for at modnes og mestre et nyt tema eller område af mit liv. Astrologien hjælper mig til bedre at være i tillid og accept. Finde ro til at være lige nu og her. At gribe dagen, som gode gamle Kierkegaard ville ha’ sagt.

 

Kollektive transitter

Viden herom giver fingerpeg og forståelse for, hvad der sker lokalt såvel som globalt. USA’s Pluto return fx, fra Februar 2022 – Oktober 2023 hentyder til planetens bane omkring solen beregnet ud fra underskrivelsen af Uafhængighedserklæringen på trods af, at landet jo allerede var beboet af de oprindelige amerikanere, First Nations. Pluto handler bl.a. om død og genfødsel, der er en “kompostering” i gang kan man sige i landet, hvor europæere bosatte sig. Mange efterlod deres forældre. De blev en “forældreløs” kultur, som ovenikøbet slog deres nye ældre vise ihjel. Mit håb er, at Plutos påvirkning kan hjælpe landet med at sørge, integrere skyggerne og hele de traumer, som blev givet videre til generationerne, der kom efter. 

 

Hvad der sker i USA påvirker som bekendt hele verden. De var ikke de eneste, der dræbte oprindelige folk eller fx stjal og slavegjorde afrikanere. Umenneskeliggjorde dem for at kunne gøre dem ondt. De første kolonister og slaveejere i USA, Puritanerne, var “elever” af Aristoteles lære. De skabte kirken og uddannelsessystemet, Harvard Universitetet, ud fra Aristoteles og grækernes menneskesyn om at brune mennesker var hvide mennesker underlegne. Nogle stakler, som gud ønskede at straffe. Ofre for “original sin.” Sådan retfærdiggjorde man slaveriet ligesom Aristoteles retfærdiggjorde slaveri på hans tid, og vores “systemer” er bygget på dise overbevisninger. Med Pluto i Vandmanden for alvor fra næste år og de følgende 20 år kan vi se opgør med disse strukturelle uligheder, og måske ser vi USA og andre lande have samme sandheds og forsoningskomité, som fx Nelson Mandela og Desmond Tutu skabte i Sydafrika til healing og tilgivelse af fortiden. 

 

Pluto har også en påvirkning i dit horoskop. Det handler om transformation og empowerment. At dø til det, der ikke længere er os, at leve mere hele, ægte og powerfulde fremadrettet ligeværdige og forbundethed til hinanden på moder jord med hver vores unikke essens og plads omkring medicin hjulet. 

Solar Fire, Pluto, transitter

Timing

Hvis du står i de samme prøvelser igen og igen, kan det skyldes flere ting.

 

Du lever ikke dit sjælsformål. Der er noget du mangler at mestre eller modnes i. Eller timingen har bare ikke været rigtig. Det kan også være all of the above, eller noget helt andet. En manglende integration af dit helt særlige og smukke fundament fx. Det kan vi sammen blive klogere på, hvis du booker en læsning ved at trykke på stjernen.

 

TOTAMS Astrology