Livet forstås baglæns, men må leves forlæns

Shamanic Astrology tilbyder mulighed for mange aha oplevelser. Viden som du kan bruge fremadrettet. Din alder alene fortæller mig f.eks. om din nuværende indvielses cyklus, samt hvilke der venter dig. Mere om det en anden god gang.

Aspekter

Aspekter handler om, hvilke planeter der var enten i opposition, i kvadrat eller i konjunktion til hinanden, da du blev født. Dit fødselshoroskop fortæller om din sjæls intention. Hvilke mysterier du er her for at udforske.

 

Jeg kan f.eks. se, hvordan disse aspekter gav mig momentum til at sige fra på helt specifikke tidspunkter i mit liv. Hvordan jeg satte grænser. Valgte mig til. Jeg ved, at selvom en transit eller periode kan være rigtig hård, så sker den for mig og ikke mod mig. Jeg kan også se, hvornår jeg får chancen igen. Chancen for at modnes og mestre et nyt tema eller område af mit liv. Astrologien hjælper mig til bedre at være i tillid og accept. Finde ro til at være lige nu og her. At gribe dagen, som gode gamle Kierkegaard ville ha’ sagt.

 

Kollektive transitter

Viden herom giver fingerpeg og forståelse for, hvad der sker lokalt såvel som globalt. I USA f.eks. som står over for deres første “Pluto return” næste år, hvilket hentyder til planetens bane omkring solen beregnet ud fra underskrivelsen af Uafhængighedserklæringen. (På trods af at landet jo allerede var beboet og tilhørte de indfødte amerikanere.) Pluto handler bl.a. om død og genfødsel, og mærkes allerede. 

Solar Fire, Pluto, transitter

Timing

Hvis du står i de samme prøvelser igen og igen, kan det skyldes flere ting.

 

Du lever ikke dit sjælsformål. Der er noget du mangler at mestre eller modnes i. Eller timingen har bare ikke været rigtig. Jeg har f.eks. lige udsat et møde. Senere er tiden nemlig helt anderledes gunstig for succes. Det kan også være all of the above, eller noget helt andet. Det kan vi sammen blive klogere på, hvis du booker en tid her😊