Hvilke værdier lyser vejen op for dig?

Mod og tillid er mine, og derfor er det okay, at være bange ind i mellem. Nogle gange er det modigt bare at møde op for når vi slipper kontrollen, så risikerer vi at blive såret. Af samme grund har jeg mit eget personlige manifest hængende, såvel som min lanterne påført mine værdier til at minde mig selv om – at være modig alligevel. Øve mig i at være i tillid. Inspireret af Brené Browns kurser: 

https://daretolead.brenebrown.com/wp-content/uploads/2019/02/Values.pdf

Fuldmåne Eklipse

Mandag kl. 6:13 kan du i DK opleve en accelereret 29,5 dags måne cyklus kogt ned til ca. 5 timer under Fuldmåne eklipsen i Skorpionen. 2,5 time før 6:13 og 2,5 time efter. Energien kan mærkes i flere dage og har effekt op til halvt år efter – minimum. 

Vi har en mulighed for totalt af overgive os ind i portalen til de Store Mysterier, og ud af dette kaos kan en ny jord fødes i os. Frygt og smerte kan afløses af et kærligt og mere bevidst lys.

Hvor har du skorpionen i dit horoskop? Hvilke skygger ønsker du at slippe? Hvilket livsområde/hus nummer er i spil for dig? Det kan mærkes i hele aksen, det vil sige også der, hvor du har Tyren. Tyren er også her, hvor vi kollektivt er på vej hen, vores kollektive karma vej, og Jupiter er lige startet en ny 12 årig cyklus. Hvad ønsker du at omfavne af nyt? 

Jeg minder mig selv om, at hvis jeg fejler, så fejler jeg i hvertfald mens jeg udviser stort vovemod. Passioneret og helhjertet. ❤️ Jeg ønsker dig en skøn Fuldmåne eklipse. ✨