Kender du dig selv?

Livsskole

Dit højeste selv, din sjæl, vil altid skubbe dig mod at udleve dit fulde potentiale. Den sjælskontrakt du har indgået. Hvis noget opleves drænende, eller du har kroniske symptomer eller ubalancer, kan grunden være, at der er et helt andet liv, der venter dig. Det er oftest en begynder position, en ny livsskole. Derfor kan det kan være fristende at blive i vores komfort zone. Det vi er præget af epigenetisk, vores arv/forfædre.

 

 

Shamansk Astrologi

LivsformålTOTAMS/Shamansk Astrologi er udviklet af amerikaneren Daniel Giamario i begyndelsen af 1980’erne, og bygger på gammel visdom om planeterne, jordens og årstidernes cyklusser.

Udgangspunktet er IKKE vores stjernetegn, solen. Det er derimod arketyperne, ascendanten og månens placering i dit horoskop. Denne viden er mere aktuel end nogensinde i overgangen mellem Fiskenes tidsalder til Vandbærerens tidsalder.

Jeg tilbyder dig at være “fødselshjælper” i mødet med dig selv, og dit unikke livsformål for dette liv. Ud fra dit fødselstidspunkt og sted, planeternes stilling, da du blev født. 

For at sætte mål og nå dem, må du vide hvad du er her for.