Under Overfladen

Shamanic Astrology

Et af de fundamentale principper indenfor Shamansk Astrologi er 

“As Above So Below, As Within So Without.” 

Vi er i Skorpionens tegn lidt endnu. Skorpionen er passion. Dybe følelser. Underbevidstheden. Alt det vi ikke kan se, men som vi nu kan transformere. En tid for overgivelse, regeneration og healing.

I går havde vi en Nymåne i Skorpionen. Nymånen falder, når månen står i samme astrologiske tegn som solen. Månen er stadig mørk. Frø spirer i mørket. Brug de næste dage på at sætte intentioner og mål for de næste 6 måneder i det område af dit liv (det hus i dit horoskop), hvor du har Skorpionen. 

Hvad vil du gerne manifestere? Hvad er vigtigt for dig?

Vi har allesammen hver vores “Mystery School”, som vi er her for at lære. Hver vores unikke sjælsrejse, bidrag og vigtighed i verden. 

Vi er i overgangen og på vej ind i Vandbærerens tidsalder efter 2.150 år i Fiskens tidsalder. Patriarken. Krig, magt og konkurrence. Faktisk er der en cyklus på 26.000 år, der er på vej til at slutte. Måske har du mærket det længe. Vandmanden er humanisten. Det handler om at løfte i flok. Empati. Alt det vi har lært af Corona individuelt og kollektivt – eller mangler at lære – kommer i spil. Sandhed. Objektivitet. Højere bevidsthed, holisme og spiritualitet. Exciting times.

I kærlighed og tillid

Annette