Fuldmåne i Jomfruen

Lørdag den 27.02.21 kl. 09:17 har vi den sidste Fuldmåne i en årscyklus, der startede i marts 2020, og afsluttes med Forårsjævndøgn den 20.03.21. Fuldmånen står i tegnet for Jomfruen i dyrekredsen, og du kan se den fra ca. 17:45 lørdag til søndag morgen.

Månen kaster lys på alt det, som du har brug for at sige farvel til. Alt det, som vi er klar til at slippe. Det sidste år med Corona. Sygdom, isolation, frygt, splittelse, udskamning. Spørgsmål om tests og vacciner.

Arketyper

Jomfruen handler netop om vores krop, sundhed, naturens mønstre. The Web of Life. Jomfruen er et jordtegn. Jomfruen er i Service til Ånden. Til jorden, Gaya. Arketypisk er det Præstinden. Det er helligt arbejde.

Mulighederne for at hele personligt såvel som kollektivt er optimale i dagene før og efter Fuldmånen. Solen står nemlig i Fisken overfor. Fisken er som Jomfruen også i Service til Ånden. Det er Kwan Yin, der drager omsorg for alt levende. Fisken er et vand tegn. Det er følelser.

Jeg mediterer og skriver ned, tænder lys, og brænder det af, der ikke skal med videre. Dernæst vil jeg skrive alt det ned, som jeg er taknemmelig for.

Jeg ønsker dig en skøn fuldmåne.

Jung