Kend dig selv

Shamanistisk Astrologi
 
Shamanistisk Astrologi – TOTAMS Astrology – er for dig, der føler dig drænet for energi, mangler mening i livet, og lider af ubalancer. Eller til dig som bare er nysgerrig på dig selv eller på at blive klogere på udfordringer/transitter, som du står i til styrkelse af dig selv – afklaring af dit livsformål.
 
Dit højeste selv, din sjæl, vil altid skubbe dig mod at udleve dit fulde potentiale, lære og udvikle dig. Det er det ubalancerne er her for. Så vi flytter os. Måske er der et helt andet liv, der venter dig. Det er oftest en begynder position, en ny livsskole. Det er derfor, at det kan være fristende at blive i vores komfort zone. Det vi er præget af epigenetisk, vores arv/forfædre.

Livsformål

TOTAMS/Shamansk Astrologi er udviklet af amerikaneren Daniel Giamario i begyndelsen af 1980’erne, og bygger på gammel visdom om planeternes, jordens og årstidernes cyklusser. Læs mere på Shamanicastrology.com (eller her), hvor jeg har taget min uddannelse. Udgangspunktet er IKKE vores stjernetegn, Solen, da Solen er en del af De Store Mysterier i sig selv. Udgangspunktet er derimod Venus, Mars, arketyperne, Ascendanten og månens placeringer i dit horoskop. Denne viden er mere aktuel end nogensinde i det skifte, som vi står i en “Turning of the Ages tid“, af en over 300.000 årig cyklus at dømme ud fra de planetariske aspekter, større end overgangen fra en tidsalder – Fiskens – til Vandbærerens tidsalder estimeret til at være perioden 1962-2034 med 1998 som centrum.

Jeg tilbyder dig at være “fødselshjælper” i mødet med dig selv, og dit unikke livsformål for dette liv ud fra planeternes stilling, da du blev født. For at sætte mål og nå dem, må du vide, hvad du er her for.

Livsformål, Shamanistisk Astrologi
Hvad er din “Mystery school” for dette liv?

 

TOTAMS/Shamanistisk Astrologi

Solar Fire, Pluto, transitterTurning Of The Ages Mystery skolen/TOTAMS i USA udbyder 5 kurser:

The Map Of Life And Archetypal Journey Of The Soul

Synodic Cycles – Living Wisdom of the Inner Planets

Where Are You On The Shamanic Timeline Of Life?

Sacred Marriage and RelationshiLearn the Night Sky Mysteries, Night Sky Cosmology

Jeg har taget alle kurserne startende med “The Map of Life”, Kort over Livet, din Sjæls arketypiske rejse – Manuskript og arketyper, hvori indgår en analyse af dit fundament.

Ud fra dit fødselstidspunkt og fødselssted lægger jeg dit horoskop og skræddersyer en sjælslæsning til viden og indsigt, hvor jeg også kommer ind på the I Ching, dit Human Design. Kender du ikke dit fødselstidspunkt, kan du bestille det her. Du modtager et materiale med bl.a. dit horoskop, og du kan efterfølgende høre vores samtale igen og igen på din vej til at manifestere det bedste liv du kan leve. Har du fysiske symptomer du ikke forstår, eller dukker der hæmmende overbevisninger op, så er der råd for det med Metasundhed, Meta-Kinetics og Kinergetics – kinesiologi. Se under behandlinger.

I næste læsning kan vi gå dybere ned i materialet fra “Living Wisdom of the Inner Planets” i udforskningen af din Venus, Mars, Merkur og månens cyklusser. din overtone, chakra gate/temaer m.m. ud fra eventuelle prøvelser du står i, og hvor meget vi nåede i din førstegangs læsning.

De cyklusser og indvielser du står overfor at mestre er altid relevante at kigge på. “Shamanic Timeline” tilbyder både viden om de aspekter de ydre planeter dannede til dine personlige planeter i forhold til dit fødselstidspunkt såvel som transitterne siden hen/de kollektive transitter vi hver især gennemgår på bestemte alderstrin livet igennem, samt dine personlige transitter unikke for dit horoskop. Du oplyses om strategierne til at komme igennem transitterne, intentionerne bag. Overvejer du at starte virksomhed, så er et virksomhedshoroskop oplagt, hvor du arbejder med den måne fase, som du er født under, så du har de bedste betingelse for at lykkes. 

Endelig tilbyder jeg også Daniel Giamarios måske allervigtigste visdom “The Sacred Marriage Material”, hvor du kan lære om dine forhold, indvielserne bag, din intention med at være i et forhold/forholdet i dig selv, Synastri, karmiske link til andre og meget mere. Det er også meget værdifuldt at kende til i forhold til vores relation til vores børn fx., deres trivsel, hvordan vi møder og forstår vores børn/unge mennesker.

Jeg startede selv med en læsning hos skønne modige “can you sit with it – i tillid til processen” Freyiia fra Indre Sandhed, som på kærligste vis tog mig dybt i sin healende introduktion til mit blueprint, hvilket jeg er hende dybt taknemmelig for. Siden har jeg nydt læsninger af Daniel Giamario, som jeg også har været i et mentor forløb med for at blive certificeret TOTAMS/Shamanic Astrologer, og Cayelin Castell medskaber af skolen, som altid inspirerer mig med sin kærlige og opløftende energi, og som jeg også er i et ceremonielt Venus fællesskab med mennesker fra hele verden. Vi udforsker nattehimmelen og bliver klogere på planeternes påvirkning, de store mysterier, os selv og hinanden.

Der gemmer sig så mange “aha oplevelser” i både vores “blueprint”, såvel som i visdommen fra TOTAMS/Shamansk Astrologi, og den viden vil jeg elske at formidle til dig. Kontakt mig i blanketten nedenfor:

Samtykke:

Ja, jeg er indforstået med at oplysninger afgivet i denne formular bliver gemt i Annette S Hansens “Contact Form 7”, og anvendes til at kontakte mig angående Shamanic Astrology Læsninger eller Kinesiologiske behandlinger. Derudover er jeg indforstået med de generelle Cookie og Privatlivsbetingelser for Annette S Hansen: GPDR:

 

  KroppenHuskerAlt
  Annette S. Hansen
  Shamanic/TOTAMS Astrologer
  Touch for Health Practioner
  Meta-Kinetics Practioner
  Metasundheds-Terapeut
  Kinergetics Practioner