Kend dig selv

Shamanistisk Astrologi
 
Shamanistisk Astrologi er for dig, der føler dig drænet for energi, mangler mening i livet eller lider af ubalancer. Lad mig hjælpe dig med at finde årsagen, dig selv og dit livsformål, så du kan nå dine mål.
 
Dit højeste selv, din sjæl, vil altid skubbe dig mod at udleve dit fulde potentiale, lære og udvikle dig. Det er det ubalancerne er her for. Så vi flytter os. Måske er der et helt andet liv, der venter dig. Det er oftest en begynder position, en ny livsskole. Det er derfor, at det kan være fristende at blive i vores komfort zone. Det vi er præget af epigenetisk, vores arv/forfædre.

Livsformål

Shamansk Astrologi er udviklet af amerikaneren Daniel Giamario i begyndelsen af 1980’erne, og bygger på gammel visdom om planeternes, jordens og årstidernes cyklusser. Læs mere på Shamanicastrology.com hvor jeg har lært at læse horoskoper. Udgangspunktet er IKKE vores stjernetegn, solen. Det er venus, mars, arketyperne, ascendantenten og månens placering i dit horoskop. Denne viden er mere aktuel end nogensinde i overgangen fra en tidsalder – Fiskens – til Vandbærerens tidsalder.

Jeg tilbyder dig at være “fødselshjælper” i mødet med dig selv, og dit unikke livsformål for dette liv ud fra planeternes stilling, da du blev født. For at sætte mål og nå dem, må du vide, hvad du er her for.

Livsformål, Shamanistisk Astrologi
Hvad er din “Mystery school” for dette liv?

 

Shamanistisk Astrologi

Shamanistisk AstrologiUd fra dit fødselstidspunkt og fødselssted lægger jeg dit horoskop og laver en sjælslæsning til viden og indsigt, hvor jeg også kommer ind på the I Ching, Human Design. Du modtager horoskop og lydfil, som du kan høre igen og igen på din vej til at manifestere det bedste liv du kan leve. Dukker der hæmmende overbevisninger op, så er der råd for det med Meta-Kinetics og Kinergetics – kinesiologi. Se under behandlinger

Når den viden er integreret, kan jeg også fortælle dig om de næste cyklusser og indvielser, som du står overfor at mestre. 

Der gemmer sig så mange “aha oplevelser” i både vores “blueprint”, såvel som i visdommen fra Shamansk Astrologi, og den viden vil jeg elske at formidle til dig. Kontakt mig her: Ki

Balance, yin yang, maskuline feminine shamansk astrologi
Annette S. Hansen
Meta-Kinetics Practioner
Metasundheds-Terapeut
Touch for Health Practioner

Kroppen Husker og Forløser


This will close in 10 seconds