TOTAMS Astrologi

Shamanic Astrology skolen siden rebrandet til at hedde TOTAMS/ Turning of the Ages Mystery SchooI i USA udbyder 5 kurser:

 

The Map Of Life And Archetypal Journey Of The Soul

Where Are You On The Shamanic Timeline Of Life?

Sacred Marriage and Relationship

Synodic Cycles Living Wisdom of the Inner Planets

Learn the Night Sky Mysteries, Cosmology

 

Jeg har taget dem alle startende med kurset “The Map of Life”, Kort over Livet, din Sjæls arketypiske rejse – Manuskript og arketyper, hvori indgår en analyse af dit fundament

 

 

Vores mange lag, dybden i Astrologien

Min rejse som certificeret Shamanic astrolog startede i 2020 med en fantastisk læsning af mit fundament af skønne Freyiia fra Indre Sandhed, hendes evne til at se mig – samt min passion for “the web of life”, min søgen efter at forstå livets mønstre og cyklusser. Jeg har siden nydt læsninger af både skaberen af dette paradigme “the Giamario Approach” af Daniel Giamario, som har været min mentor som en del af min certificering og indvielse til foundational astrologer, samt Cayelin Castell medskaber af den gamle skole. Cayelin har taget mig dybere ned i læren om min “Meta gudinde”, min chakra gate m.m.uddybet materialet fra “Living Wisdom of the Inner Planets”, som udforsker både vores Venus, Mars, Merkur, månens cyklusser samt secondary progressions. I alle skolens kurser indgår materiale og øvelser i at forstå os selv igennem vores livs cyklusser, at gå vejen selv som Shamanerne i gammel tid. 

 

Daniels måske allervigtigste visdom og erfaringer igennem livet har han delt igennem “The Sacred Marriage Material”, som er relevant efter læsningen om vores fundament, hvad vi er her for, vores Manuskript, vores Livs projekter. Med dette materiale lærer du om “the other sex planet”, Mars for kvinder, Venus for mænd, de psykologiske mekanismer, projektionerne. Din intention med at være i et forhold og din Sjæls rolle heri. Når du har bevidsthed herom kan du gå dybere, vi kan kigge på Synastri i dine forhold, karmiske link til andre, der bidrager til heling af os selv og vores forhold – eller trigger, hvilket der kan skabes forståelse for. Intentionen bag. Jeg elsker alt det jeg får lov at lære om de skønne mennesker jeg laver læsninger for – heri også om mig selv. At se hvor unikke vi er hver især med hver vores arketypiske essenser, vores sjæls intention og blueprint. 

 

Livet forståes baglæns, men må leves forlæns

Shamanic Timeline” gennemgår planeternes aspekter/spændingsfelter i dit fødselshoroskop såvel som cyklusserne, både de kollektive vi gennemgår på bestemte alderstrin livet igennem, og de personlige unikke for hver vores horoskop. Uanset hvor mange læsninger du har fået, så er det altid relevant at kigge på hvilke transitter, der sker i dit liv på ethvert givent tidspunkt. Indvielserne bag.

 

Embodiment

Overordnet handler Shamanic Astrology om “Embodiment”. Vi er inkarneret her på jord – intentionen er at komme “ind i kødet”. At være i vores kroppe, føle vores følelser og deres budskaber, for så at integrere vores oplevelser til større forståelse af os selv og andre, større livsglæde og mening i livet. Gennem skriverier i dagbogen bevæges mine indsigter fra mit hoved til mit hjerte og ud i gennem mine hænder til integration i min dagligdag. 


En daglig praksis

I 2022 startede jeg i “the Venus Alchemy Ceremonial Journey” skabt af Cayelin, hvis visdom og smukke vibration jeg elsker at spejle mig i. Det er en cirkel af mennesker fra hele verden uafhængigt af kendskab til astrologi. Vi udforsker Planeterne på himmelen, og følger Venus’ rejse. For min “Venus Buddy” fra Canada og jeg er det vores “Venus return”, så det føles ganske særligt.

 

Jeg elsker meditationerne, ceremonierne og delingerne, som både Cayelin og Freyiias communities tilbyder på vejen til større bevidsthed om hver vores plads omkring medicin hjulet, de fællesskaber, der opstår, følelsen af at vi er forbundet og skaber en ny verden sammen i takt med at den gamle bryder sammen. Jeg ved du er hjertelig velkommen i begge cirkler.